Το Γερμανικό Sky Sports ασχολείται με το μέλλον του Μάρσελ Χάρτελ που έμεινε ελεύθερος από την Σανκτ Πάουλι και όπως φαίνεται θα αγωνιστεί στο MLS. Αν και βρέθηκε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ο 30χρονος χαφ και μέχρι πρότινος αρχηγός των Γερμανών θα αλλάξει ήπειρο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν να διατηρήσουν τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο ρόστερ τους, συμφώνησαν και με τον Μαντί Καμαρά και όπως είναι αναμενόμενο η υπόθεση του έμπειρου μέσου μπήκε σε… δεύτερο πλάνο αφού έμοιαζε να μην υπάρχει χώρος για επιπλέον μεταγραφή τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ο Χάρτελ πρόκειται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να συναντήσει από κοντά τους ανθρώπους της Σεντ Λουίς, με τον ίδιο να προσβλέπει σε διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα:

«H Σεντ Λουίς του MLS, με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή, Λουτς Πφανενστίλ, στο τιμόνι, βρίσκεται σε θέση φαβορί για να αποκτήσει τον Μαρτσέλ Χάρτελ, ο οποίος μπορεί να εισπράττει τα διπλάσια χρήματα συγκριτικά με το συμβόλαιο που είχε με την Ζανκτ Πάουλι. 

Η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, καθώς ένας γαλλικός σύλλογος, που θα συμμετέχει στο Champions League την ερχόμενη σεζόν, έχει μπει στο κυνήγι του παίκτη. Ωστόσο, ο Χάρτελ σύντομα θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για δια ζώσης συζητήσεις».

loading...

Previous articleΒρέθηκε ψηλά στη λίστα για επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, καταλήγει στην Αραβία με 10εκ. ευρώ το χρόνο!
Next articleΛαμία: Πλησιάζει στην απόκτηση του Νέντιμ Μέκιτς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here