Το τελευταίο 24ωρο παίζει έντονα στα Κροατικά μίντια η προσέγγιση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς τον Παναθηναϊκό για να κάνει δικό της τον Άνταμ Τσέριν.

Το βέβαιο είναι πως υπάρχει κρούση τόσο στην ομάδα όσο και στον παίκτη, από την Τετάρτη (5/6) με την ιστοσελίδα «germanijak.hr» να αναφέρει σε σημερινό (6/6) της ρεπορτάζ πως οι πρωταθλητές Κροατίας τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Μάλιστα αναφέρονται και στις απολαβές του, οι οποίες θα κυμαίνονται στις 600χιλ. ευρώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Ενώ επιπλέον τονίζεται και η επιθυμία του μέσου των «πράσινων» να πάρει μεταγραφή στην Κροατία. Ωστόσο αναφέρεται και μια βασική παράμετρος και διαφορά για να ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε συμφωνία.

Η οικονομική προσφορά της Ζάγκρεμπ δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ κάτι που είναι πολύ μακριά από τα «θέλω» του Παναθηναϊκού, που αξιώνει περίπου 5 εκατ. ευρώ. Τέλος να υπενθυμίσουμε πως το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Σλοβένου έχει… παγώσει από τον περασμένο Απρίλιο.

loading...

Previous articleΣκέψεις για Τζόλη από τον Ολυμπιακό!
Next articleΣτην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς στη La Liga 2, ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μπρέθγουειτ! (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here