Η φανταστική χρονιά που διανύει ο Παυλίδης τον έχει φέρει εκ νέου μπροστά σε μεταγραφικό ενδιαφέρον ομάδων από όλη την Ευρώπη. Αυτή που ακούγεται πιο έντονα τελευταία είναι η Μπολόνια, με τους Ιταλούς να ψάχνουν από τώρα πως θα ενισχυθούν, ώστε τη νέα σεζόν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε Serie A και Champions League.

Τις προηγούμενες μέρες η Gazzetta Dello Sport ήταν αυτή που είχε παρουσιάσει τον Έλληνα διεθνή ως μεταγραφικό στόχο των «ροσομπλού» και τώρα η γνωστή εφημερίδα Tuttosport έρχεται να επαναφέρει το ενδιαφέρον της ομάδας του Τιάγκο Μότα για τον Παυλίδη, βάζοντας μάλιστα την είδηση στο πρωτοσέλιδο.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός σε 35 συμμετοχές με τον ολλανδικό σύλλογο τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει σημειώσει 32 τέρματα, με 28 εξ’ αυτών να τα έχει πετύχει στην Eredivisie, με τον Χάρι Κέιν να είναι ο μόνος που έχει πετύχει παραπάνω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με 38. Μάλιστα και συμπαίκτης του Παυλίδη είχε αποκαλύψει τα προηγούμενα 24ωρα πως η πιθανότητα να αποχωρήσει ο διεθνής φορ είναι μεγάλη.

loading...

Previous articleΠαναιτωλικός: «Έδεσε» τον Μλάντεν μέχρι το 2026 (pic)
Next article«Η Νόριτς θέλει να κινηθεί για τον Ελίασον της ΑΕΚ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here