Ο Ολυμπιακός μετά το ιδανικό κλείσιμο της φετινής σεζόν θέλει να προχωρήσει κλείνοντας τις εκκρεμότητες στο ρόστερ του. Μια από αυτές που θεωρείται βασική, είναι ο Κώστας Φορτούνης με τον αρχηγό των Πειραιωτών να κληθεί να αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι.

Το βέβαιο είναι ότι υπήρχε και υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του έμπειρου μεσοεπιθετικού. Μια από τις ομάδες που σύμφωνα με Τούρκικα ΜΜΕ έχει τον Φορτούνη ψηλά στη λίστα της είναι η Τραμπζονσπόρ. Όπως αναφέρει το «haber61» η ομάδα της Τραπεζούντας έχει σαν μεγάλη προτεραιότητα να αποκτήσει παίκτη στο «10».

Ο προπονητής των Τούρκων, Αμπντουλάχ Αβτσί, που είχε στην ομάδα Μπακασέτα και Σιώπη, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, εξ’ ού και το έντονο ενδιαφέρον για τον Μασούρα σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Εκτός του Φορτούνη υπάρχει πάντα για την Τραμπζονσπόρ και η επιλογή του Μουχαμέντ Τσαμ της Κλερμόντ που φαίνεται να έχει προβάδισμα.

loading...

Previous articleΤάισον: Ο «βιονικός» Βραζιλιάνος που ζει δεύτερη… νιότη και ο ζωτικός ρόλος του στο φετινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ (Wyscout Analysis)
Next articleΟλυμπιακός: Τα δεδομένα για Όρτα – Η Μπράγκα δεν διαπραγματεύεται την οψιόν αγοράς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here