Σε πολύ άσχημο σημείο έχουν φτάσει οι σχέσεις του μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ με την ΑΕΚ, με την πλευρά της Ένωσης δια του Μάριου Ηλιόπουλου να στέλνει έγγραφή και νομική προειδοποίηση στον μάνατζερ του παίκτη. Μια κίνηση που προκύπτει από την πίεση που ασκεί ο ίδιος στην πλευρά της ΑΕΚ για να πάρει μεταγραφή ο 28χρονος χαφ στη Μοντερέι.

Άλλωστε υπήρξαν δύο διαφορετικά δημοσιεύματα μέσα στη βδομάδα στα οποία ο μάνατζερ του Πινέδα, ζητούσε ουσιαστικά λίγο πολύ στην Ένωση να ενδώσει στις προσφορές της Μοντερέι που έφτασαν μέχρι και τα 7.5εκ. ευρώ. Δηλαδή πολύ πιο κάτω από την τιμή που θα μπορούσε να σκεφτεί ακόμα και την περίπτωση πώλησης του ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν πιο δραστικά μέτρα, στέλνοντας την έγγραφη και νομική προειδοποίηση στον Μάριο Βιγιαρεάλ και αναφέρουν πως αυτή αφορά: «Tην απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του, αναφορικά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα».

Ενώ ακόμα αναφέρεται: «Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, ούτε θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων.

Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here