Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποτέλεσε το Νο1 στόχο των Γενοβέζων για τη θέση του τερματοφύλακα μετά την πώληση του Γιόζιπ Μαρτίνες στην Ίντερ. Το τελευταίο δημοσίευμα πριν από 4 μέρες ανέφερε πως οι διαπραγματεύσεις είναι ανοικτές, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως η Τζένοα θα στραφεί σε άλλη λύση και όχι τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα δείχνει να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ντε Χέα, που κυκλοφορεί εδώ και έναν χρόνο ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα: 

«Από τον Ιούνιο, η προτεραιότητα των Ιταλών ήταν πάντα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει κάνει τις διαπραγματεύσεις εύκολες και κουρασμένο από την αναμονή, το ιταλικό κλαμπ στρέφει το ενδιαφέρον του σε άλλες λύσεις», επισημαίνεται χαρακτηριστικά, προσθέτοντας στη συνέχεια πως:

«Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ φάνηκε να είναι το φαβορί για τη θέση του Γιόζιπ Μαρτίνες. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο έχουν σταματήσει, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν απρόθυμος να αποχωριστεί τον Νο.1 τερματοφύλακά του.

Αυτό οδήγησε τη Τζένοα να διερευνήσει τη δυνατότητα υπογραφής του Ντε Χέα, ενός έμπειρου βετεράνου με 664 επαγγελματικές εμφανίσεις και πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».


Previous articleΗ Νόα διέλυσε την Σλιέμα με επτάρα και περιμένει την ΑΕΚ (vid)
Next articleΠαναιτωλικός: Αποκτά ως δανεικό τον Τσελίκοβιτς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here