Με πρωταγωνιστή έναν πρώην «ερυθρόλευκο» ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Ρίο Άβε και της Φαμαλικάο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, με τελικό σκορ το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 51′.

Ο Ζιλ Ντίας βρέθηκε έξω από την περιοχή και με όμορφο δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ζόναταν για το 0-1. Ο Αχμέντ Χασάν πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ανέλαβε δράση στο 76′ όταν και έγινε αποδέκτης μιας βαθιάς μπαλιάς από τον Τικνάζ και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Ο Αιγύπτιος δεν είχε ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση, αλλά είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 54′, ενώ αυτό ήταν το πρώτο του στη φετινή σεζόν μετά από 4 συμμετοχές. Ακόμη για τη Ρίο Άβε βασικός αγωνίστηκε ο Μάριος Βρουσάι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Σίνα λόγω τραυματισμού.

Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ανέβηκε στην 10η θέση με 8 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα η Φαμαλικάο στην οποία αγωνίζονται οι Μιχάι και Ράφα Σοάρες (σ.σ έπαιξαν από 45 λεπτά), βρίσκεται στην 7η θέση με 13.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here