Ο ΠΑΟΚ με τις μέρες για τη μεταγραφική ενίσχυση να ολοκληρώνονται ψάχνεται για παίκτη στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ, με την… απώλεια του Μεϊτέ αλλά και την πώληση του Κουλιεράκη. Ένα όνομα που παίζει «ψηλά» στη μεταγραφική λίστα είναι ο Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας.

Μάλιστα η Τουρκική εφημερίδα «Fotomac» ασχολείται με το θέμα, τονίζοντας στο ρεπορτάζ της πως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για τον Γκαμπονέζο έχουν προχωρήσει. Αυτό που πρέπει να αναμένεται, αν και ο Κόλεϊ είναι θετικός για να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, μένει να φανεί κατά πόσο θα υπάρξει και συμφωνία στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

«Η Μπεσίκτας θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με τον αμυντικό από την Γκάμπια, Ομάρ Κόλεϊ . Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις. Ο Κόλεϊ, που έχει συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους έως το 2025, είναι θετικός ως προς την ελληνική ομάδα εάν συμφωνήσουν για τον ετήσιο μισθό που θα λαμβάνει εκεί».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο 31χρονος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, επομένως αν οι Τούρκοι θέλουν να τον παραχωρήσουν, κερδίζοντας χρήματα, θα πρέπει να το κάνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here