Η Σερβία ήθελε νίκη για να προκριθεί στα νοκ-άουτ του Euro 2024 κόντρα στη Δανία, ωστόσο οι Βαλκάνιοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν και το 0-0 σε συνδυασμό με την ισοπαλία των Σλοβένων τους έστειλε… σπίτι τους.

Έτσι μετά τις Αλβανία, Σκωτία, Κροατία και Πολωνία οι Σέρβοι των τριών… Ελλήνων αποκλείστηκαν και οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ΠΑΟΚ Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και μετά από ολιγοήμερες διακοπές θα ενταχθούν στις προετοιμασίες των ομάδων τους.

Ο μεν εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδας που στην Εθνική ομάδα της χώρας του αγωνίζεται σαν full back έπαιξε σε όλο το 90λεπτο και ολοκλήρωσε την παρουσία του στα γήπεδα της Γερμανίας με 3 συμμετοχές και 246 αγωνιστικά λεπτά. Ενώ όσον αφορά τον Μλαντένοβιτς που μάλλον αδικήθηκε στο χρόνο που πήρε από τον Στοϊκοβιτς, είχε 3 συμμετοχές και 109 λεπτά.

Τέλος αυτός που αγωνίστηκε λιγότερο ήταν ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ, ο οποίος έμεινε στον πάγκο κόντρα σε Δανία και Αγγλία και έπαιξε μόλις 45 λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο με τους Σλοβένους.

loading...

Previous articleEuro 2024 – Σλοβενία: Πρόκριση για Βέρμπιτς, Σπόραρ στους «16», MVP o Τσέριν κόντρα στην Αγγλία (pics)
Next article«Ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here