Ο δανεικός από τη Χόφενχαϊμ μέσος του Ολυμπιακού, δεν έχει καταφέρει να… προσαρμοστεί στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σεπτέμβριο με τις καλύτερες περγαμηνές τον Ντιαντιέ Σαμασέκου με τη μορφή δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ.

Στο πρόσωπό του, έψαχνε τον επόμενο Μαντί Καμαρά που είχε συνηθίσει να βλέπει ο Ολυμπιακός και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και σε αυτά εντός Ελλάδος.

Ο μέσος από το Μάλι, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος, στο οποίο ήρθε για να… πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό, που είχε και στη Γερμανία.

Το all time high που έχει δει o 27χρονος στην αξία του είναι τα 20 εκατομμύρια όταν βρισκόταν στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και αποκτήθηκε από τη γερμανική Χόφενχαϊμ, το 2019.

Έκτοτε, η αξία του γνωρίζει σταδιακή πτώση και αυτή τη στιγμή είναι αυτός που είδε τη μεγαλύτερη πτώση στην ελληνική αγορά.

Από τα 12 εκατομμύρια ευρώ, η χρηματιστηριακή αξία του είναι πλέον στα 10 και ο Ολυμπιακός δε φαίνεται να κινηθεί για την οριστική απόκτησή του το καλοκαίρι, μιας και μετρά 17 συμμετοχές (5 ως βασικός) σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

loading...

Previous articleΛουίς Πάλμα – Transfermarkt: Πάνω από 1 εκατομμύριο η χρηματιστηριακή του αξία
Next articleVIDEO: Απίθανο το πρώτο γκολ του Σουάζο με την Τουλούζ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here