Ο νεαρός επιθετικός έκανε τη διαφορά στο πολύ μεγάλο αποτέλεσμα του ΟΦΗ.

Σοκ προκάλεσε στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας η ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον ΟΦΗ να παίρνει το τρίποντο, επικρατώντας με το τελικό 1-2.

Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα χρειάστηκε η καθοριστική συμβολή του Έντι Σαλσίδο, με τον Κολομβιανό να περνάει ως αλλαγή στον αγώνα, ανατρέποντας τα υπάρχοντα μέχρι το 74ο λεπτό δεδομένα.

Βρέθηκε σε αρκετά σημεία του γηπέδου, τόσο πριν όσο και μετά την ανατροπή των Κρητικών, όπως φαίνεται στις συνολικές του δράσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Επιθετικά πέτυχε γκολ στη μοναδική του τελική προσπάθεια προς την εστία του Κοτάρσκι, ενώ κατάφερε να δημιουργήσει με πάσες ρίγματα στην περιοχή των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα την ασίστ στον Ταξιάρχη Φούντα, για να έρθει η ισοφάριση.

Στο σύνολο των μεταβιβάσεων του, ο 23χρονος είχε 1/2 σέντρες, 1/2 πάσες στην αντίπαλη περιοχή και 1/1 προωθημένη, ενώ κατέγραψε 2/2 ντρίμπλες και 2 κερδισμένα φάουλ, σκοράροντας στη μοναδική του επαφή εντός περιοχής.

Προκειμένου να συμβούν όλα αυτά, χρειάστηκε ένταση και αποτελεσματικότητα στις επιθετικές μονομαχίες, κάτι που έδωσε… απλόχερα στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ο Σαλσίδο, μετρώντας 4/5 στον εν λόγω τομέα.

Κάπως έτσι, ο δανεικός από την Ίντερ Κολομβιανός κατάφερε να ξεχωρίσει και να δώσει στον ΟΦΗ τη μεγαλύτερη φετινή του νίκη, φτάνοντας τα 2 γκολ και τις 2 ασίστ σε 6 εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποδεικνύοντας πως κάθε άμυνα οφείλει να τον προσέχει.

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Μόνιμα στις κλήσεις της Κροατίας ο Κοτάρσκι
Next articleΒέλεθ: Πήρε τον ρόλο του ηγέτη στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here