Τι δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

Σε συνέντευξη προχώρησε ο Μαουρίτσιο Σάρι, μιλώντας για τις προτάσεις που έχει, όσον αφορά το μέλλον της προπονητικής του καριέρας. Με τις απαντήσεις να δυσκολεύουν την υπόθεση για τον Παναθηναϊκό…

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Sky Sports και σε ερώτηση που του έγινε απάντησε πως «θέλω να επιστρέψω το συντομότερο. Πέρασα τους πρώτους δύο μήνες με οικογενειακά προβλήματα και με τα υπόλοιπα και δεν είχα ιδιαίτερη νοσταλγία για το ποδόσφαιρο. Τώρα η επιθυμία όλο και μεγαλώνει ξανά και πιστεύω πως σε έναν-δύο μήνες θα είμαι έτοιμος. Πιστεύω πως είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να βρω μία ομάδα δεν που θα είναι εκτός Ιταλίας, αλλα το βρίσκω δύσκολο να πάω στο εξωτερικό»

Για τις συζητήσεις με τη Σεβίλλη ανέφερε πως «θέλαμε διαφορετικά πράγματα και δεν προχώρησε», ενώ για το ενδιαφέρον των Μίλαν και Φιορεντίνα «ήταν δύο επιλογές οι οποίες φάνταζαν ιδανικές για εμένα».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το γεγονός πως οι μεγάλες ομάδες της Ιταλίας δεν τον έχουν προσεγγίσει, με τη Μίλαν να πηγαίνει τελικά προς τον Φονσέκα και απάντησε πως «πραγματικά δεν ξέρω. Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας. Δεν σας κρύβω πως απογοητεύτηκα που ορισμένες ομάδες δεν μίλησαν μαζί μου, καθώς υπήρχαν καταστάσεις που μπορούσαν να ακούσουν για μένα έστω και για ένα τέταρτο. Τώρα αυτά είναι πράγματα που μπορώ να επηρεάσω αν καταλάβω το γιατί».

Από εκεί και πέρα, ο 65χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Τσέλσι, λέγοντας πως ήταν λάθος η απόφασή του να αποχωρήσει απο το Νησί και την Premier League. «Ήταν ένα βασικό λάθος στην καριέρα μου. Υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να μείνω στην Τσέλσι, ένας δύσκολος σύλλογος όπου πιθανότατα δεν τελειώνεις τη δεύτερη σεζόν όπως συνέβη σε όλους στην εποχή του Αμπράμοβιτς. Ωστόσο παρέμενες στον κύκλο της Premier League. Ήταν μία ωραία περιπέτεια. Την πρώτη χρονιά η ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση και μετά τερματίσαμε στην τρίτη θέση πίσω από τη Λίβερπουλ και τη Σίτι. Κερδίσαμε το Europa League με 13 νίκες και χάσαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ και χάσαμε στα πέναλτι από την Σίτι, η οποία απέκλεισε τη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, που έφτασε στον τελικό του Champions League εκείνη τη χρονιά. Έκανα ένα τεράστιο λάθος που έπρεπε να αποφύγω. Η επιθυμία μου να γυρίσω στην Ιταλία έπρεπε να είναι μικρότερη από την επιθυμία μου να παραμείνω στην Premier League» ανέφερε αναλυτικά.

loading...

Previous articleΟι οικονομικές απαιτήσεις Ετζούκε που είναι στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ
Next article«Προτάθηκε ο Νενέ στην ΑΕΚ, αλλά…»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here