Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό συστήθηκε ο Ρόντινει στο κοινό της Superleague και όχι μόνο,καθώς ήταν το πρώτο του παιχνίδι επί ευρωπαϊκού εδάφους

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντεμπούτο του: «Νιώθω ευτυχισμένος γιατί σήμερα με αυτό το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο όνειρο που είχα στη ζωή μου, να παίξω στην Ευρώπη και για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και ήταν αρκετά δύσκολο αλλά θεωρώ πως τα πήγαμε αρκετά καλά. Ήταν ένα ματς που αρκετά πράγματα ήταν καινούργια για εμένα, προπονούμαι εδώ και τρεις εβδομάδες με την υπόλοιπη ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο».

Πως βιώνει τις πρώτες μέρες στην Ελλάδα και ποια είναι η άποψη για την ομάδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, πιστεύω πως η ομάδα έχει πολλή ποιότητα και έχει παίκτες που δουλεύουν πολύ και καθημερινά. Όλος ο κόσμος ξέρει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει τον τίτλο και πραγματικά έχουμε πολλές πιθανότητες να τον κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Θα κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς που έχω μάθει πως είναι πάντα μαζί μας και το νιώθω καθημερινά. Κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε για να τους προσφέρουμε όσα θέλουν».

loading...

Previous articleΟ Ντι Ματέο στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού για Καουλί!
Next articleΣενάρια από Ρωσία για Ίνγκασον – Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here