Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA, μίλησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε, λέγοντας πως απόλαυσε το πέρασμά του από την «Ένωση» και στέλνοντας τις ευχές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Παρακολουθώ πως πηγαίνει η ομάδα και προφανώς έχω ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμά μου στην ΑΕΚ. Ελπίζω να συνεχίσει η ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική για να κατακτήσει όσες περισσότερες νίκες μπορεί και να φτάσει στον τίτλο. Μακάρι να διεκδικήσει όλα τα διαθέσιμα τρόπαια.

Υπήρχαν διάφοροι ποιοτικοί παίκτες στην ΑΕΚ. Θυμάμαι τον Τάσο Μπακασέτα, τον Μάρκο Λιβάια και τον Πέτρο Μάνταλο. Φυσικά και τον νυν συμπαίκτη μου Λούκα Μπογέ, μαζί περάσαμε όμορφες στιγμές στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν θέλω να ξεχάσω. Η αλήθεια είναι πως είχαμε μια εξαιρετική ομάδα με συνοχή, τους στέλνω τους χαιρετισμούς μου και τους θυμίζω πως έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έφυγα. Ελπίζω να πηγαίνουν καλά και όλοι τους να ξέρουν πως απόλαυσα ιδιαίτερα το πέρασμά μου από την ΑΕΚ».

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Στη λίστα της Μπεσίκτας ο Μπιέλ
Next articleΠροτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Μάρεκ Πάπζουν

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here