Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πρόταση στον Αλβανό.

Το όνομα του Μύρτο Ουζούνι γράφεται στην Ισπανία για τον Παναθηναϊκό, με την El Ideal να αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του, δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει κάτι, με τις εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Η El Ideal επισημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μύρτο Ουζούνι. 

Ο επιθετικός της Γρανάδα σχεδιάζει να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και να ξεκινήσει μια νέα εμπειρία στην Ελλάδα ή την Τουρκία. 

Ο Ουζούνι προπονήθηκε στο K.S. Tomori στη χώρα του και έπαιξε επίσης στις αλβανικές ομάδες K. S. Apolonia Fier και K. F. Laçi, πριν ενταχθεί στις τάξεις της N. K. Lokomotiv Zagreb το 2018, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. 

Το 2020 υπέγραψε από την Ουγγρική Ferencváros T. C., όπου βρέθηκε για μιάμιση σεζόν. Το 2021-22, που ήταν η δεύτερη σεζόν του στον σύλλογο, σκόραρε επτά γκολ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος και έξι στα δεκατρία που έπαιξε σε διάφορες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Στις 31 Ιανουαρίου 2022, μεταγράφηκε στη Granada C.F της Ισπανίας, έναντι εκτιμώμενου ποσού τριών εκατομμυρίων ευρώ, και υπέγραψε μέχρι το 2025.»


Previous articleΕξετάζει Βέλντε για τα εξτρέμ ο Ολυμπιακός
Next articleVIDEO: Ο εντυπωσιακός Βέλντε που εξετάζει ο Ολυμπιακός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here