Πορτογαλικά ΜΜΕ που ασχολούνται ανελλιπώς με το θέμα Ιωαννίδη-Σπόρτινγκ, το επαναφέρουν μάλιστα με πολύ συγκεκριμένα δεδομένα πλέον. Όπως τονίζεται η ομάδα της Λισσαβόνας έχει επανέλθει με νέα πρόταση προς τους Κυπελλούχους Ελλάδος, που μάλιστα πλησιάζει στα «θέλω» του Παναθηναϊκού.

Η πρόταση είναι ύψους 16 εκατ. ευρώ συν όμως πολύ μεγάλα μπόνους που φαίνεται πως φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα διεθνή. Ενώ όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει θετικά την υπόθεση για τη Σπόρτινγκ.

Ο Ιωαννίδης έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδας, μετρώντας 23 γκολ, 9 ασίστ σε 44 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με το «τριφύλλι». Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ είναι δεδομένο εδώ και μήνες και τις τελευταίες εβδομάδες έχει μετατραπεί σε επίσημες προτάσεις για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Εν τέλει όλα θα κριθούν όπως φαίνεται τις επόμενες μέρες με τις συζητήσεις των δύο συλλόγων και του παίκτη με τους Πορτογάλους να εντατικοποιούνται.

loading...

Previous article«Απέρριψε τον Παναθηναϊκό ο Σάρι – Περιμένει τη Λέστερ» (pic)
Next articleΤρεις ομάδες της Serie A «τσεκάρουν» τον Ελ Κααμπί

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here