Η περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα απασχολεί καθημερινά τα Μεξικανικά ΜΜΕ που αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ότι υπάρχει πρόοδος μεταξύ Μοντερέι και ΑΕΚ για τον 28χρονο μέσο. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το «Multimedios Deportes», αναφέρεται πως είναι πιθανό να κλείσει και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται: «Oι δύο ομάδες είχαν θετικές επαφές όσον αφορά την υπόθεση του Πινέδα, δεν αποκλείεται η συμφωνία να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο». Από το στρατόπεδο της Ένωσης συνεχίζονται να διαψεύδονται οι πληροφορίες που μιλούν είτε για συζητήσεις και πόσο μάλλον για συμφωνία.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ είναι ένα βήμα μακριά από το να κλείσει θετικά την υπόθεση Λαμέλα, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα χθες (19/7), για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί. Παράλληλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Ένωση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον Χοακίν Κορέα, κάτι το οποίο η ίδια η ομάδα έχει διαψεύσει, όσο και με τον Ουριέλ Αντούνα, που αγωνίζονται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.


Previous articleΗ ΑΕΚ ακόμη πιο κοντά στο να… πυροδοτήσει τη «βόμβα» Λαμέλα: Στην Αθήνα για την Ένωση ο Αργεντίνος παικταράς! (pics) + (vid)
Next article«Χαλάει» του Μπρέιθγουεϊτ στον Ολυμπιακό!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here