Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Μίντιλαντ του Ίνγκι Ίνγκασον κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας με τον πιο… ανατρεπτικό τρόπο και στην τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα ήταν το 4ο πρωτάθλημα που κατακτά η ομάδα στην ιστορία της με τον πρώην παίκτη του «δικεφάλου» να γίνεται πρωταθλητής και εκεί μετά την Ελλάδα.

Η Μπρόντμπι που είχε το πάνω χέρι μέχρι πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής, ήθελε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα για να κατακτήσει τον τίτλο, όμως η αδιάφορη Άαρχους ήρθε να της χαλάσει την γιορτή, αφού την κέρδισε με 2-3 στην έδρα της. Το απίστευτο είναι πως ούτε η Μίντιλαντ κατάφερε να κερδίσει την επίσης αδιάφορη Σίλκεμποργκ, ωστόσο με το τελικό 3-3 και το βαθμό που πήρε κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας.

Ο Ισλανδός αμυντικός αγωνίστηκε και στον τελικό πρωταθλήματος όπως και στα 9 από τα 10 παιχνίδια της σειράς των play off ως βασικός. Ενώ συνολικά στη σεζόν κατέγραψε 30 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα η Μίντιλαντ θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι όπως και ο ΠΑΟΚ από τον 2ο προκριματικό του Champions League, ωστόσο ως ισχυρή, επομένως δεν θα είναι σε κανένα γύρο πιθανή αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here