Δημοσίευμα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Κολομβία, έρχεται για να ξεκαθαρίσει το κλίμα γύρω από το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκεζ.

Συγκεκριμένα, το ”semana”, μέσο της Κολομβίας, αναφέρει ότι ο Χάμες έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Χάμες όχι απλά δεν θα φύγει από τον Ολυμπιακό σύντομα, αλλά θα παραμείνει και παίκτης του και τη νέα σεζόν.
«Οι πληροφορίες που έχω για τον Χάμες είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει κάτι με την Βάσκο ντε Γκάμα. Από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ο Κολομβιανός μέσος έχει τρέχον συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και περνάει καλά εκεί. Για να κλείσει το θέμα του Χάμες, υπέγραψε προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό που του δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνει έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του, κάτι που σχεδόν θεωρείται δεδομένο ότι μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν, θα ανακοινωθεί η επέκταση για την επόμενη σεζόν. Είναι επίσης ξεκάθαρο μεταξύ των δύο πλευρών ότι το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι σοβαρό», ανέφερε ο δημοσιογράφος Χόρχε Νικόλα.
loading...

Previous articleΚινείται άμεσα για στόπερ ο ΠΑΣ Γιάννινα!
Next articleΠΑΟΚ: ”Χαλάει” στο οικονομικό του Σεφέροβιτς!