Το όνομα του Ούρος Ράσιτς φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα και από τις πρώτες επιλογές του Ολυμπιακού, αφού αποτελεί επιλογή του τεχνικού διευθυντή των Πειραιωτών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πρόκειται για χαφ τον οποίο στο κλαμπ προορίζουν για αντι-Ιμπόρα, αφού ο Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει στη Λεβάντε για να κλείσει την καριέρα του. Ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως κεντρικός. Την τρέχουσα χρονιά έπαιξε σε 23 παιχνίδια με 1 γκολ και 1 ασίστ ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τη Σασσουόλο στην οποία ανήκει ως και το 2027.

Ο Ράσιτς ξεκίνησε την καριέρα του στη Σερβία και έφτασε να αγωνιστεί μέχρι τον Ερυθρό Αστέρα. Από εκεί το χειμώνα του 2019 βρέθηκε στη Βαλένθια στην οποία εκτός από δύο γεμάτες χρονιές δεν κατάφερε να σταθεί. Πέρασε δανεικός διαδοχικά σε Τενερίφη, Φαμαλικάο και Μπράγκα και από την περασμένη χρονιά στην Ιταλία.

Τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με τον Ιμπόρα, με ύψος 1.93, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Σερβίας με την οποία έχει 12 εμφανίσεις. Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στα 2.5 εκατ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΟι υψηλές απαιτήσεις του Καμαρά και η οικονομική διαφορά με ΠΑΟΚ
Next article«Στόχος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Τσέριν»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here