O Ροδόλφο Πισάρο αποχώρησε από την ΑΕΚ χωρίς να καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξη του στην Ελλάδα. Ο Μεξικανός χαφ επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Μασατλάν και στην πρώτη του συνέντευξη αναφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια για την Ελλάδα και την Ένωση.

Ο Πισάρο μίλησε στο Μέσο της πατρίδας του «Azteca Deportes» για τα όσα βίωσε στην Ελλάδα και έκανε έναν απολογισμό της περιπέτειας του στη χώρα μας. Τονίζοντας πως η απόφαση να πάρει μεταγραφή στη χώρα μας ήταν η καλύτερη στην καριέρα του. Να αναφέρουμε ότι ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με λίγα όμως αγωνιστικά λεπτά, με 1 ασίστ μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα έλεγα ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, να πάω στην Ελλάδα, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να αγωνίζομαι. Αν έπρεπε να ξαναπάρω την απόφαση, δεν θα το έκανα. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν. Αυτές είναι καταστάσεις ζωής που σε κάνουν να μάθεις και να εκτιμάς», δήλωσε αρχικά ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια, ο Πισάρο μίλησε για τη σχέση του με τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ αναφέρθηκε και στη διοίκηση της ΑΕΚ.

«Τελείωσα με τον καλύτερο τρόπο με τον Αλμέιδα. Ξέρεις ότι σε τελική ανάλυση επίσης, αυτοί που είναι τα αφεντικά είναι αυτοί που βρίσκονται ψηλά και σε αυτό το θέμα η Ελλάδα είναι πολύ, δεν ξέρω πως να το αποκαλέσω, πολύ… μαφία, για να το πω κάπως. Αν εδώ (Μεξικό) η χώρα είναι διεφθαρμένη, η Ελλάδα είναι τρεις φορές περισσότερο. Για αυτό και επίσης έπαιξε πολύ ρόλο η διοίκηση που δεν είχε εμπιστοσύνη”», σημείωσε.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here