Η ΑΕΚ έχει «παγώσει» τις μεταγραφικές κινήσεις της, με τα θέματα των… αποχωρήσεων να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Δύο είναι τα ονόματα που παίζουν με το ένα, αυτό του Ροδόλφο Πισάρο να αποτελεί και κοινή επιθυμία της Ένωσης, όχι όμως χωρίς να καρπωθεί χρήματα.

Από την άλλη υπάρχει και η περίπτωση του Πινέδα που παίζει πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες, με την ΑΕΚ να διατηρεί την αμετακίνητη στάση της όσον αφορά την πώληση του 28χρονου. Ενώ τελευταίο δημοσίευμα αναφέρεται και στις δύο περιπτώσεις παρουσιάζοντας πιο κοντά την αποχώρηση του Πισάρο παρά του Πινέδα.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «παρόλο που έγινε πολύς λόγος για πιθανή επιστροφή του Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό, η πραγματικότητα είναι ότι πλέον, αυτός που θα ήταν πιο κοντά στην επιστροφή, είναι ο Ροδόλφο Πισάρο».

«Η ΑΕΚ δεν δίνει το πράσινο φως. Ο Πισάρο έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Χουάρες αλλά η άφιξή του στον σύλλογο γίνεται περίπλοκη, αφού ο παίκτης αδυνατεί να καταλήξει σε οριστική συμφωνία με την ΑΕΚ. Η συμφωνία μεταξύ Πισάρο και Χουάρες θα ισχύει μόνο εάν ο Μεξικανός έρθει στην ομάδα ως ελεύθερος, διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξουν οι όροι. Ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο αλλά στην ΑΕΚ απαιτούν αποζημίωση.

Η ΑΕΚ ελπίζει να λάβει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια δολάρια για να αποδεσμεύσει τον Πισάρο και δεν θέλει να τον χάσει δωρεάν. Ο Ροδόλφο θα πρέπει να λύσει αυτή την κατάσταση, γιατί στην Χουάρες τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Η Χουάρες του έχει προσφέρει το καλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα αρκεί να έρθει δωρεάν, κάτι που έχει γίνει πολύπλοκο».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here