Ο μεταγραφικός “στόχος” του Παναθηναϊκού, Ουριέλ Αντούνα, άρχισε να προπονείται μόνος του, πιέζοντας τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, ο Ουριέλ Αντούνα, πιέζει τη διοίκηση της Κρουζ Αζούλ να αποχωρήσει από την ομάδα, ξεκινώντας τις προπονήσεις πέραν της υπόλοιπης ομάδας.

Το δημοσίευμα:

“Η Κρουζ Αζούλ έλαβε πρόταση για τον Μεξικανό Ουριέλ Αντούνα, με τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για να τον κάνει δικό του, ωστόσο η Κρουζ απέρριψε την πρώτη του πρόταση. Ο παίκτης βέβαια πιέζει για να τον αφήσει η ομάδα του να φύγει. 

Σε μια εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Κέρι , ο Αντούνα έκανε like στο σχόλιο του αναλυτή στο οποίο επισημαίνει ότι ο Αντούνα πιέζει να φύγει από την Κρουζ Αζούλ, μάλιστα ο παίκτης προπονείται χωριστά, αφού δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον να συνεχίσει στην ομάδα του. 

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει τη δεύτερη προσφορά του, η οποία μπορεί να είναι οριστική αφού ο ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρεται να πάρει τον Ουριέλ Αντούνα το συντομότερο δυνατό. Από την πλευρά του, το διοικητικό συμβούλιο της Κρουζ Αζούλ δεν έχει αποφασίσει για το θέμα, αν και αν αποχωρήσει ο Αντούνα θα έχει βρει ήδη τον αντικατστάτη».

Μάλιστα με νέα αναρτησή του ο Κέρι ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του για τον παίκτη και πλέον δίνει 1 εκατ. για τον δανεισμό και άλλα 4 εκατ. θα είναι η οψιόν αγοράς με βάση τον Μεξικανό δημοσιογράφο.”

loading...

Previous articleΚαι για Μαρσέλο η Αλ Νασρ!
Next articleΊνγκασον: ”Δεν με αγγίζει καθόλου ακόμα και αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μου κάνει πρόταση”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here