Το τυπικό μέρος της συμφωνίας μένει για να θεωρείται και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει ένα ποσό περίπου στο 1.5εκατ. ευρώ.

Αυτή του η μετακίνηση ήταν ως ελεύθερος από την Λιόν στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο ο Κροάτης έχει πίσω του μεταγραφές που συνολικά ξεπερνάνε τα 50εκατ. ευρώ, αρκετά χρήματα αν συνυπολογίσουμε πως οι περισσότερες έγιναν στο όριο της τελευταίας δεκαετίας, σε μια εποχή που δύσκολα δίνονταν πολλά χρήματα για αμυντικό.

Η μεγαλύτερη σε αξία είναι αυτή στη Λίβερπουλ η οποία ξεπέρασε τα 25εκατ. ευρώ, έφτασε τα 25.3 πιο συγκεκριμένα. Αν ανατρέξει κανείς στις αγορές που έχουν κάνει οι «ρεντς», όσον αφορά τους αμυντικούς ο Κροάτης είναι η ακριβότερη μεταγραφή της Λίβερπουλ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Έπρεπε να φτάσει η 1η Ιανουαρίου το 2018 για να κάνει ρεκόρ συνολικής μεταγραφής με τα 84.6 εκατ. ευρώ που έβγαλε από τα ταμεία της για τον Βίρτζιλ Βαν Ντάικ που ως τότε άνηκε στη Σαουθάμπτον. Αργότερα ο Κροάτης… έπεσε στην 3η θέση της σχετικής λίστας αφού τον Ιούλιο του 2021 οι «ρεντς» ξόδεψαν 40εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Ιμπραχίμα Κονατέ, από την Λειψία.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here