Η τελευταία προσθήκη του ΠΑΟΚ στις… καθυστερήσεις των μεταγραφών είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης σέντερ μπακ εκτός από πολύ πλούσια εμπειρία σε συλλογικό επίπεδο έχει τρομερές παραστάσεις, 13 ετών με την «Χρβάτσκα».

Από το 2009 μέχρι και το 2022 ο 35χρονος έφτασε τις 78 συμμετοχές, μετρώντας 5 γκολ και 1 ασίστ. Ενώ σε αυτό το διάστημα έχει αγωνιστεί και σε 3 Παγκόσμια Κύπελλα σε όσα έχει βρεθεί και η Κροατία, έχοντας 16 παιχνίδια από τα 17 της εθνικής. Ενώ στα 15 ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και ολοκλήρωσε όλες τις αναμετρήσεις.

Μάλιστα ήταν παρών στις δύο εξαιρετικές πορείες της Κροατίας, τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που έφτασε στον τελικό, χάνοντας από την Γαλλία και σε αυτό του 2022 στο Κατάρ, όπου η μαχητική ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Αργεντινή και εν τέλει τερμάτισε στην 3η θέση κερδίζοντας το Μαρόκο στον μικρό τελικό.

Όλα τα παραπάνω πιστοποιούν την τεράστια εμπειρία του Ντέγιαν Λόβρεν, δείχνοντας ικανός να βοηθήσει και εξωαγωνιστικά με μια μεγάλη γκάμα παραστάσεων σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here