Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ έχει εδώ και μερικές μέρες στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Στον Δανό σέντερ φορ προσφέρεται ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ύψους άνω των 2 εκατ. ευρώ ωστόσο υπάρχει δεδομένη διαφορά στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή που δεν… καίγεται. Και υπάρχουν δύο πολύ βασικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Ο πρώτος και πρακτικός είναι πως ακόμη έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη φανέλα της Εσπανιόλ. Ο Δανός έχει να αγωνιστεί τουλάχιστον για δύο το λιγότερο παιχνίδια κόντρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν λόγω των play-off και παραπάνω εάν οι Καταλανοί περάσουν. Σε αυτό το κομμάτι μπαίνει και το οικονομικό όφελος του ΠΑΟΚ, αφού αν η Εσπανιόλ δεν ανέβει οι Θεσσαλονικείς θα έχουν να διαπραγματευτούν μόνο με τον έμπειρο επιθετικό.

Ο δεύτερος και… οικονομικός έχει να κάνει με το ότι ο παίκτης δεν έχει και βιοποριστικό λόγο να βιαστεί για να συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς. Και αυτό γιατί πρόκειται για έναν αθλητή που έχει πίσω του μια τεράστια περιουσία.

Το δεδομένο είναι πως ο Δανός σέντερ φορ συνεχίζει να αποτελεί το βασικό στόχο του ΠΑΟΚ για τη γραμμή κρούσης και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να δουλεύουν την περίπτωση του προσπαθώντας να τον φέρουν σε… πνεύμα συμφωνίας.

loading...

Previous articleΑπέρριψε καλή πρόταση για Ελίασον η ΑΕΚ!
Next articleΣτο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ετζούκε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here