Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μπάνια Λούκα θα βρει μπροστά του την Μάλμε στον 3ο προκριματικό του Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ανακοίνωσαν τρεις προσθήκες μέσα στην εβδομάδα -Τισουντάλι, Σορετίρε, Τσάλοφ- κατά σειρά με τους δύο να μπαίνουν στη λίστα. Ο λόγος για τους Τισουντάλι και Τσάλοφ με αμφότερους να αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Οι δύο τους πήραν τη θέση των Άλι Σαμάτα και Ράφα Σοάρες. Για τον πρώτο τα δεδομένα είναι πιο ξεκάθαρα και συγκεκριμένα και υπάρχει επιθυμία δεδομένη των ανθρώπων της ομάδας να προχωρήσουν σε πώληση του Αφρικανού, πιθανότατα σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, από όπου φημολογείται πως υπάρχει ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το δεύτερο «κόψιμο» αυτό του Ράφα Σοάρες εκεί τα πράγματα ίσως δείχνουν εξελίξεις. Η άμεση ανάγκη του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός χαφ ωστόσο εδώ και καιρό υπάρχει μια συζήτηση, όχι με την ίδια ένταση όπως σε άλλες θέσεις για την πιθανότητα απόκτησης αριστερού μπακ. Για τα παιχνίδια με τη Μάλμε την κάλυψη στον Μπάμπα θα την προσφέρει ο Βιεϊρίνια ωστόσο όπως γίνεται κατανοητό αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και σε μια χρονιά που θα απαιτεί και πάλι 50 αγώνες πόσο μάλλον αν αυτοί εμπεριέχουν και το Champions League.

Και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σκεφτεί κανείς, θα παίζει στο πρωτάθλημα ο Σοάρες, ωστόσο τα παιχνίδια με τη Μάλμε είναι πριν ξεκινήσει η Super League επομένως δεν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός. Άρα μένει το ερωτηματικό για το αν όντως θα υπάρξει κίνηση στο αριστερό άκρο της άμυνας για αναβάθμιση της εναλλακτικής επιλογής του Μπάμπα ή η επιλογή ήταν λίγο πολύ μονόδρομος λόγω και των περιορισμών με τους Έλληνες που πρέπει να δηλώνονται στις λίστες.


Previous articleΟ Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως θέλει τον Φορτούνη πίσω στην Εθνική!
Next article«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μιλήσει με τον Μίραντσουκ αλλά δεν αποκλείω τίποτα»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here