Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί κυριολεκτικά στο παρά… ένα των μεταγραφών να κλείσει μια εξαιρετική μεταγραφή με την προσθήκη του Ντέγιαν Λόβρεν στο ρόστερ. Ο 35χρονος Κροάτης έχει ενεργό συμβόλαιο με την Λιόν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο πλέον είναι δεδομένο πως έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο αυτό δεν αρκεί, αφού ο έμπειρος σέντερ μπακ πρέπει να βρει και τα της… αποζημίωσης με τους Γάλλους ώστε να μείνει ελεύθερος, αφού η Λιόν ξέρει ότι δεν μπορεί να πάρει χρήματα για παίκτη ανενεργό από τον περασμένο Ιανουάριο. Η δεδομένη τεράστια διάθεση των Θεσσαλονικέων και η συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται αυτή τη στιγμή να… γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ, λύνοντας θέματα, πολύ πιο γρήγορα από το φυσιολογικό.

Όσον αφορά τη συμφωνία μεταξύ Λόβρεν και ΠΑΟΚ, αυτή φαίνεται να βρίσκεται σε βάση διετούς συνεργασίας, χωρίς να είναι γνωστές οι αποδοχές στις οποίες έχει συμφωνήσει ο Κροάτης. Αξίζει να αναφερθεί ωστόσο πως οι απολαβές του στην Λιόν ήταν εξαιρετικά μεγάλες ακόμη και για τα δεδομένα της Ligue 1 και αυτός ήταν ένας λόγος που ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.

Το βέβαιο είναι πως με τον ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με διαφορετικές συνθήκες εφόσον υπολογίζεται μόνο για το πρωτάθλημα και είναι ανενεργός από τις αρχές του έτους. Τα επόμενα λεπτά φαντάζουν εξαιρετικά κομβικά για την οριστική έκβαση της μεταγραφής και αναμένονται με μεγάλη αγωνία.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here