Όπως διαβάσατε από νωρίς το πρωί της Τρίτης (28/5) ο ΠΑΟΚ προχωρά το μεταγραφικό πλάνο «Ελληνοποίησης» του ρόστερ του. Το πρώτο όνομα που γνωστοποιήθηκε ότι αρέσει στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος, είναι ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, όπως διαβάσατε μέσα από το transfergeeks.gr.

Τα δύο επόμενα ονόματα που φαίνεται να έχει πολύ ψηλά στη λίστα του ο «δικέφαλος», είναι οι Αντώνης Τσιφτσής και Γιώργος Λιάβας. Ο πρώτος είναι 24 ετών και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρακόφ, ενώ ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, επομένως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διαπραγματευτεί και με τους Αρκάδες για τον ποδοσφαιριστή.

Ο δεύτερος είναι 23 ετών δεξί μπακ που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό και φέτος ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν στην ομάδα του Αγρινίου. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Λιάβας έχει πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιο του ως το 2026 με τον Παναιτωλικό και μάλιστα ήταν από τους πρώτους στο ρόστερ που συνέβη αυτό. Επομένως και σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διαπραγματευτεί και με τον Παναιτωλικό για την πώληση του Λιάβα.

loading...

Previous articleΣερβία: Με… Ελληνικό «χρώμα» στο Euro 2024 – Τέσσερις… σουπερλιγκάτοι στα γήπεδα της Γερμανίας (pic)
Next articleΜέσα στην προεπιλογή του Μεξικού για το Κόπα Αμέρικα ο Ορμπελίν Πινέδα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here