ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσαν παράλληλα τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Ο Χανιώτης σέντερ μπακ μετά από δύο γεμάτες σεζόν με αρκετές εκπληκτικές εμφανίσεις ανάγκασε ομάδες του ευρωπαϊκού μπλοκ να ασχοληθούν μαζί του και τους «λύκους» να δαπανήσουν ένα ποσό περίπου στα 15εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Πιο συγκεκριμένα αυτό θα είναι 12εκ. ευρώ το «φιξ» ποσό, ενώ τα υπόλοιπα 3εκ. ευρώ αφορούν μπόνους επίτευξης στόχων, συμμετοχών κλπ. Ο 20χρονος θα εισπράττει ένα συμβόλαιο τετραπλάσιο από αυτό που είχε στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού θα φτάνει το 1εκ. ευρώ, ενώ θα έχει διάρκεια μέχρι το 2029.

Ο μοναδικός… όρος του ΠΑΟΚ που έχει μπει και έγινε σεβαστός από την Βόλφσμπουργκ είναι ο Έλληνας διεθνής να αναχωρήσει για τη Γερμανία, μετά τα play-off του Europa League, εκεί όπου οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Σάμροκ Ρόβερς. Έτσι ο Κρητικός θα γίνει και η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία των «ασπρόμαυρων».


Previous articleΗ άλλη ομάδα που βρέθηκε κοντά στον Ντίας
Next articleΠαναθηναϊκός: «Τρέλα» για Πελίστρι, στην κορυφή των αναζητήσεων του transfermarkt παγκοσμίως ο Ουρουγουανός! (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here