Ημέρα εξελίξεων για τον Γιάννη Κωνσταντέλια η Παρασκευή (7/6). Η Σάλτσμπουργκ όπως διαβάσατε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) θα επανέρχονταν με πρόταση ύψους 17.5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 18%.

Οι Αυστριακοί επανήλθαν λοιπόν το βράδυ της Πέμπτης, με την πρόταση που διαβάσατε παραπάνω και εντείνει το ασφυκτικό πρέσινγκ της προς τον ΠΑΟΚ. Τα δεδομένα έχουν ως εξής, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πεπεισμένοι πως η πρόταση έχει φτάσει τα «θέλω» τους, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και το περιβάλλον τους είναι θετικοί στο να μετακομίσουν στην Αυστρία και οι δευτεραθλητές Αυστρίας έχουν κάνει την απόλυτη υπέρβαση.

Και αυτό γιατί οι Αυστριακοί δεν έχουν δώσει ποτέ περισσότερα από 13 εκατ. ευρώ για να αγοράσει ποδοσφαιριστή, δείχνοντας παράλληλα πόσο πολύ πιστεύει στο πρότζεκτ «Κωνσταντέλιας». Η παράμετρος που… έψησε τον ΠΑΟΚ να πει το ναι, παρ’ ότι τα χρήματα είναι περίπου 2 εκατ. ευρώ κάτω είναι το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν απευθείας τα 10 εκατ. ευρώ.

Το τελευταίο δεδομένο είναι ότι η Σάλτσμπουργκ δεν θα ανέβει άλλο για τον Κωνσταντέλια και πλέον ζητά άμεση απάντηση από τον ΠΑΟΚ, που πλέον έχει την… πίεση στο δικό του γήπεδο.

loading...

Previous articleΥποχρεώσεις με την Εθνική του ο Λίντσεϊ Ρόουζ
Next articleΣυμφωνία Κρουζ Αζούλ-Ατλάντα Γιουνάιτεντ για Γιακουμάκη, στην τελική ευθεία η μεταγραφή

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here