Ο ΠΑΟΚ προχωράει το μεταγραφικό του πλάνο με τις πρώτες συμφωνίες με τους Έλληνες παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδος να είναι προ των πυλών.

Οι πρώτοι δύο που κλείνει ο «δικέφαλος» είναι ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης που μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό αλλά και ο Αντώνης Τσιφτσής. Για τον 24χρονο τερματοφύλακα φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί αφού οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει με τους Αρκάδες για την παραχώρηση του Έλληνα τερματοφύλακα.

Πλέον μένει να τα βρει και με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που ωστόσο δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο και να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του. Το πλάνο είναι ο 24χρονος να πλαισιώσει τον Ντομινίκ Κοτάρσκι στη δυάδα τερματοφυλάκων, αφού ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς αναμένεται να αποχωρήσει και με τη λήξη του συμβολαίου του.

Ίσως κατά κάποιο τρόπο στο deal να υπάρξει και επίσημα η παραχώρηση του Λύρατζη στον Αστέρα, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη σε αυτό το θέμα.

loading...

Previous articleΒαλιέντε: «Καλύτερος προπονητής που είχα ο Παντελίδης, φέτος χάσαμε ευκαιρία με τον Αστέρα – Δίκαια το πήρε ο ΠΑΟΚ»
Next articleΠαναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με Σάρι, πλησίασε λίγο περισσότερο το… κόλπο-γκρόσο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here