Ο ΠΑΟΚ προχωράει σε μια… αθόρυβη μεταγραφή αφού από το βράδυ του Σαββάτου έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία, όπως αποκάλυψε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Κ23 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σόλα Σορτάιρ. Πρόκειται για Άγγλο μεσοεπιθετικό που έχει ξεκινήσει την καριέρα του στους «κόκκινους διαβόλους» και έφτασε να αγωνιστεί μέχρι και στην 1η ομάδα στα 17, πλέον όμως έμεινε ελεύθερος.

Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδος κινούμενοι κάτω από άκρα μυστικότητα, ήρθαν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Αγγλίας για πρώτη φορά. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει είναι τετραετές, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι αποδοχές του.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο ανταγωνισμό για τον παίκτη, με ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, το MLS, την Αγγλία και την Ισπανία να ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν. Πλέον και με την απόκτηση του Τισουντάλι, η μεσοεπιθετική γραμμή των Θεσσαλονικέων ανεβαίνει επίπεδο αφού τη δεδομένη στιγμή σφύζει από πληρότητα και ποιότητα.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here