Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Τόμας Κεντζιόρα για επέκταση του συμβολαίου του Πολωνού κεντρικού αμυντικού. Άλλωστε είναι από τα βασικά «θέλω» του Λουτσέσκου η παραμονή του 29χρονου στόπερ, αλλά και των Μεϊτέ και Σβαμπ.

Η ανανέωση του βασικού κεντρικού αμυντικού του «δικεφάλου» θα είναι για ένα έτος, με τις αποδοχές του να είναι κατά ένα ποσό αυξημένες. Αρχικά τα «θέλω» του Πολωνού έφταναν το 1.2 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν αρκετά πάνω από το προηγούμενο συμβόλαιο του ωστόσο φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν κάπου… ενδιάμεσα καθώς ο ΠΑΟΚ προσέφερε λιγότερα χρήματα, ωστόσο αυξημένα σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία.

Αυτό που μένει είναι να βρεθεί η «χρυσή» τομή με την Ντιναμό Κιέβου ώστε να μπορέσει να αποχωρήσει ο Κεντζιόρα, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και τυπικά τον ερχόμενο Δεκέμβριο, επομένως δεν μπορεί να θεωρείται τυπικά ελεύθερος.

loading...

Previous articleΛουτσέσκου για Κάλιαρι: «Ξέρω ότι με παρακολουθούν από την Ιταλία, κέρδισα το δικαίωμα να επιλέγω που θα είμαι»
Next articleΣβαμπ για Κωνσταντέλια: «Απίστευτος παίκτης κάνει την απόλυτη διαφορά στον ΠΑΟΚ» 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here