To σίριαλ ΠΑΟΚ-Μεϊτέ εξελίσσεται στη… σαπουνόπερα του φετινού καλοκαιριού με τον Γάλλο μέσο να έχει πλησιάσει τρεις φορές στο να συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς, χωρίς να έχει υπάρξει οριστική συμφωνία. Με κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ευθύνη του ίδιου του παίκτη που καθυστέρησε πάρα πολύ, μένοντας ουσιαστικά χωρίς ποδοσφαιρική… στέγη από επιλογή του.

Οι Θεσσαλονικείς κοίταξαν και άλλες περιπτώσεις, δεν υπήρξε όμως deal, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέμεινε… κολλημένος με τον Μεϊτέ και φαίνεται πως η περίπτωση του είναι πλέον Νο1 στη λίστα ξανά. Παρά τη δεδομένη ενόχληση των ανθρώπων της ομάδας και ιδιαίτερα της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη για την στάση του παίκτη όλο αυτό το διάστημα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φαίνεται πως θέλει να ικανοποίησει απόλυτα την επιθυμία του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα πλέον οι οικονομικοί όροι που έχουν μπει στο τραπέζι από μεριάς των πρωταθλητών Ελλάδας, έχουν γίνει αποδεκτοί από τον Γάλλο μέσο αν και χαμηλότεροι από τους προηγούμενους. Να υπενθυμίσουμε πως στον Μεϊτέ είχε γίνει πρόταση για 1.3εκ. ευρώ συν κάποια μπόνους το χρόνο με τις αρχικές αξιώσεις του να είναι στα 2εκ. και έπειτα να πέφτουν στο 1.7.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η Πορτογαλική εφημερίδα Record που τονίζει πως υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών για να οριστικοποιηθούν οι όροι της συμφωνίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Record:

«Ο ελληνικός σύλλογος, ΠΑΟΚ, βρίσκεται ξανά στο κυνήγι του Μεϊτέ, κυρίως λόγω της επιθυμίας του προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, να έχει τον παίκτη στη μεσαία γραμμή για την χρονιά 2024/25. 

Έχοντας σημαντικό ρόλο την περσινή σεζόν (42 παιχνίδια με 1 γκολ και 2 ασίστ), ο 30χρονος Γάλλος είναι επιθυμητός από τους Θεσσαλονικείς, οι υπεύθυνοι των οποίων έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντίστοιχους της Μπενφίκα για να οριστικοποιήσουν τους όρους της συμφωνίας».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here