O ΠΑΟΚ εκτός από τις μεταγραφές που θέλει να κάνει τρέχει και τα… εσωτερικά του με τις περιπτώσεις του Σουαλιχό Μεϊτέ και του Τόμας Κεντζιόρα. Αμφότερες ενώ έμοιαζαν να κλείνουν εύκολα, έχουν παρουσιάσει μπερδέματα για διαφορετικούς λόγους.

Στην περίπτωση του Πολωνού κεντρικού αμυντικού, οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει με τον Κεντζιόρα όσον αφορά διάρκεια συμβολαίου και οικονομικά δεδομένα ωστόσο το πρόβλημα έγκειται στη διαπραγμάτευση με την Ντιναμό Κιέβου. Πιο συγκεκριμένα οι Ουκρανοί ζητούν ένα ποσό περίπου στις 500χιλ. ευρώ και ο λόγος είναι ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο και επομένως δεν μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ενώ στον 29χρονο υπάρχει και ένα ποσό που βρίσκεται στον… αέρα ως οφειλή από τους Ουκρανούς. Επομένως οι πρωταθλητές Ελλάδας στοχεύουν τις επόμενες μέρες να βρουν την οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ώστε αυτός να ενταχθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ που ξεκινά αύριο (19/6).

Όσον αφορά το θέμα του 30χρονου μέσου, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την Μπενφίκα και το κόλλημα υπάρχει στην πρόταση των Θεσσαλονικέων προς τον Μεϊτέ. Ο Γάλλος ζητάει ένα ποσό περίπου 1.7 εκ. ευρώ για συμβόλαιο, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν περίπου 200χιλ. ευρώ παρακάτω. Ενώ υπάρχει και η παραφιλολογία ότι ο Μεϊτέ ψάχνει και ένα υψηλότερο συμβόλαιο στη Σ. Αραβία και γι’ αυτό καθυστερεί να απαντήσει στον ΠΑΟΚ.

Πάντως και σε αυτή την περίπτωση η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται τα επόμενα 24ωρα αφού οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ, έχοντας έτοιμη και την εναλλακτική.

loading...

Previous articleΑυτή είναι η καριέρα του Λαμέλα που βρίσκεται στο… προσκήνιο για την ΑΕΚ (vids)
Next article«Η ΑΕΚ πλησιάζει την απόκτηση του Κάλενς» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here