Το όνομα του Σουαλιχό Μεϊτέ αποτελεί ένα από τα πρώτα που έχει στη λίστα του ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να «χτίσει» τον αγωνιστικό κορμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε επαφή με την Μπενφίκα για να διατηρήσουν μόνιμα τον παίκτη και τώρα μετά το φινάλε των πρωταθλημάτων η προσπάθεια αυτή έχει ενταθεί.

Τα παραπάνω λεγόμενα έρχεται να επιβεβαιώσει και ρεπορτάζ της Πορτογαλικής Record, που αναφέρει πως ο «δικέφαλος» θέλει να επιταχύνει τις διαδικασίες για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά του Μεϊτέ. Ο Γάλλος χαφ άλλωστε αποτέλεσε βασικότατο παίκτη φέτος για τον Λουτσέσκου, με 42 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί στο δανεισμό του 30χρονου ποδοσφαιριστή ήταν στα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που αναφέρθηκε νωρίτερα οι Πορτογάλοι πλέον συζητούν και το ενδεχόμενο για χαμηλότερη συμφωνία. Μάλιστα το ποσό που αναφέρεται είναι περίπου στα 2.5 εκατ. ευρώ, κάτι που μοιάζει πιο προσιτό για τον ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει η περίπτωση του Μεϊτέ για τους πρωταθλητές Ελλάδας θα χρειαστεί χρόνο για να γνωρίζουμε την τελική της έκβαση αφού και η Μπενφίκα αλλά και ο παίκτης θέλουν να πετύχουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τους ίδιους.

loading...

Previous articleΑυτός είναι ο Θυμιάνης που αρέσει στον ΠΑΟΚ (vids)
Next article«Ο Αραούχο μπορεί να αποτελέσει στόχο του καλοκαιριού για την Λας Πάλμας» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here