Ο ΠΑΟΚ την τελευταία εβδομάδα φαίνεται πως έχει αφήσει αρκετά στην άκρη τα μεταγραφικά θέματα που τον απασχολούσαν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας που στα Ιουνίου ανακοίνωσαν τους Θυμιάνη και Τσιφτσή και λίγο αργότερα τη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά και έμειναν σε αυτές τις κινήσεις.

Η μοναδική θετική εξέλιξη σε αυτό το πεδίο ήταν η συμφωνία των Θεσσαλονικέων για τη μόνιμη παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα. Πλέον η ομάδα επιστρέφει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μπαίνει σε ρυθμούς προκριματικών Champions League. Δεδομένα η μοναδική ενεργή μεταγραφική υπόθεση ξανά εδώ και περίπου 10 μέρες είναι αυτή του Σουαλιχό Μεϊτέ.

Ο Γάλλος μέσος είχε ήδη συζητήσεις μέσα στον Ιούνιο οι οποίες δεν κατέληξαν σε συμφωνία, κυρίως λόγω της χαλαρότητας του 30χρονου χαφ. Ο Μεϊτέ επέστρεψε από τις διακοπές του στις αρχές Ιουλίου, ενημερώθηκε από την Μπενφίκα ότι δεν υπολογίζεται και πλέον θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών η οικονομική διαφορά ήταν ελάχιστη με τον Μεϊτέ να αξιώνει 1.7εκ. ευρώ και τον ΠΑΟΚ να προσφέρει κάπου ανάμεσα στο 1.3 και 1.5εκ. ευρώ, με τις δύο πλευρές εν τέλει να μην τα βρίσκουν.

Ο ΠΑΟΚ που έδειχνε να έχει αποσυρθεί από τις συζητήσεις κράτησε ανοιχτή αυτή την… πόρτα λόγω επιθυμίας του Λουτσέσκου και οι δύο πλευρές ξαναμπήκαν σε συζητήσεις. Ήδη έχει περάσει μια εβδομάδα και σε αυτή φαίνεται πως θα υπάρχει θετική κατάληξη, ωστόσο η μεγάλη καθυστέρηση της ενίσχυσης στη θέση φάνηκε ήδη από την προετοιμασία, αφού στα φιλικά υπήρξαν αρκετές ανισορροπίες.

Και παρά την μεγάλη επιθυμία του Λουτσέσκου ο Μεϊτέ να αποτελεί πρώτο στόχο για τη θέση, τίθεται ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πότε θα είναι σε θέση να μπει στην ομάδα ο Γάλλος μέσος, προσφέροντας ουσιαστικά εφόσον έχει ήδη χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που διεξήχθη στην Ολλανδία.


Previous articleΑυτοί είναι οι 7 «αντίπαλοι» της ΑΕΚ για την απόκτηση του Κορέα!
Next articleΕτοιμάζεται για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here