Από ένα Βέλγικο δημοσίευμα ξεκίνησε να αναπαράγεται η πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ τσεκάρει τον Ταρίκ Τισουνταλί της Γάνδης και φαίνεται πως εκτός από… καπνό υπάρχει και φωτιά στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Σάσα Ταβολιέρι ήταν αυτός που με δικό του ρεπορτάζ έβγαλε στην επιφάνεια την πληροφορία τονίζοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν εξετάζουν απλά την υπόθεση αλλά έχουν ξεκινήσει και επαφές με τον παίκτη και την ομάδα.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με την Γάνδη και οι Βέλγοι φαίνεται πως είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν. Από την άλλη ο παίκτης είναι θετικός στο πρότζεκτ που του παρουσίασε ο ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν θετικές και οριστικές εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση.

Τη σεζόν που μας πέρασε ήταν αρκετά παραγωγικός σκοράροντας 21 γκολ και έχοντας και 12 ασίστ σε 51 εμφανίσεις με τη βελγική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά εκτιμάται ότι η μεταγραφή μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 4εκ. ευρώ, ενώ για το συμβόλαιο του παίκτη αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Γάνδης θα είναι στο 1.3εκ. ευρώ.


Previous articleΠαναθηναϊκός: Πάνω από 7εκ. προσφέρει η Μποταφόγκο για Βαγιαννίδη – Το επταψήφιο συμβόλαιο που δίνει στον παίκτη
Next article«Το προβάδισμα ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για Κορέα το έχουν η ΑΕΚ και η Ρίβερ Πλέιτ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here