Η υπόθεση ΠΑΟΚ και Μεϊτε είναι ενεργή εδώ και σχεδόν δύο μήνες για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ότι ήταν απαραίτητο για να τα βρουν με την Μπενφίκα, ωστόσο ο Γάλλος ανέβασε κατακόρυφα της απαιτήσεις του (σ.σ από το 1.3 στο 1.7 το χρόνο) και η στάση του τον προηγούμενο καιρό δεν έδειχνε διάθεση διαπραγμάτευσης.

Το τελευταίο ρεπορτάζ αναφορικά με τον παίκτη από τους Πορτογάλους πριν δύο εβδομάδες τόνιζε πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σ. Αραβία. Ωστόσο έκτοτε δεν υπήρχε εξέλιξη με τις τελευταίες επαφές του ΠΑΟΚ και του 30χρονου χαφ να χρονολογούνται πίσω στα μέσα Ιουλίου.

Ο ποδοσφαιριστής αν και από τις αρχές Ιουλίου ήξερε πως η Μπενφίκα δεν τον υπολογίζει, περίμενε μεγάλη οικονομικά πρόταση από την Αραβία, η οποία τελικά δεν ήρθε ποτέ. Έτσι σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ και αποφασίζοντας ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο τον… Αύγουστο, ο Γάλλος επαναπροσέγγισε την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδος για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα με τα χρήματα που του προσέφερε ο ΠΑΟΚ και απέρριπτε, δηλαδή τα 1.3εκ. ευρώ το χρόνο. Υπάρχει και η δεδομένη… καψούρα του Λουτσέσκου προς το πρόσωπο του, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες θετικές εξελίξεις και ο παίκτης να κλείσει στον ΠΑΟΚ.

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να… διπλοσκεφτούν στους Θεσσαλονικείς τα υπάρχοντα δεδομένα. Καθώς αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του «δικεφάλου» είναι όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Δηλαδή ο τρόπος που κινήθηκε ο Μεϊτέ όλο το προηγούμενο διάστημα, μη δείχνοντας διάθεση να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας και γενικότερα επαγγελματική στάση προς την μοναδική ομάδα που τον προσέγγισε όλο το καλοκαίρι.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here