Όπως και όλες οι ομάδες της Super League έτσι και ο Παναιτωλικός είδε, μετά την ενημέρωση αξιών στο transfermarkt, τρεις ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν την αξία τους. Μάλιστα όλοι τους έχουν ένα συγκεκριμένο κοινό χαρακτηριστικό, είναι όλοι νεαροί σε ηλικία, ο Γιώργος Λιάβας, ετών 23, ο Σωτήρης Κοντούρης, ετών 19 και ο Χρήστος Μπελεβώνης, ετών 22.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάβα, πρόκειται για δεξί μπακ που παίζει με την ίδια ευχέρεια και κεντρικός αμυντικός, ενώ μάλιστα απασχόλησε τον ΠΑΟΚ το προσεχές καλοκαίρι. Ο υψηλόσωμος αμυντικός ανέβηκε από τις 600 στις 700χιλ. ευρώ, έχοντας μάλιστα διπλασιάσει την αξία του από τον Μάιο του 2023. Ο αρχηγός πλέον της ομάδας του Αγρινίου, είναι 4ος σε αξία στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Για τον Χρήστο Μπελεβώνη τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά όσον αφορά την άνοδο στη αξία του. Ο 22χρονος μέσος δεν έχει καταγράψει τόσο μεγάλη συνολική άνοδο, έχοντας φτάσει από τις 150, στις 250χιλ. ευρώ. Όσον αφορά τη θέση που χρησιμοποιείται παίζει κυρίως ως “8” αλλά και “6”, αν και σύμφωνα με το transfermarkt είναι “10”. Φέτος έχει αγωνιστεί ως τώρα σε όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας του Αγρινίου ως βασικός σε 5 από τις 6.

Τέλος ο Σωτήρης Κοντούρης είναι ο τελευταίος της σχετικής λίστας, με άνοδο από τις 100χιλ. ευρώ, στις 125χιλ. Ο 19χρονος έχει παίξει σε 3 αναμετρήσεις ως τώρα, συνολικά μετρώντας 45 αγωνιστικά λεπτά, αλλά και στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος για 57 λεπτά, το μοναδικό του παιχνίδι ως βασικός.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here