Ο Παναιτωλικός φαίνεται να ολοκληρώνει το ρόστερ του και ένας από τους παίκτες που θα αποκτηθούν τελευταίοι θα είναι ο Μιγκέλ Λουίς. Για τον Πορτογάλο μέσο μένουν μόνο οι ανακοινώσεις αφού αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα.

Ο Λουίς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, πραγματοποιώντας συνολικά 31 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ. Μετά από κάποια χρόνια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2018 και αγωνίστηκε εκεί για δύο χρόνια. Συνολικά μέτρησε 2 γκολ σε 21 παιχνίδια. Την επόμενη σεζόν την πέρασε την Βιτόρια Γκιμαράες που τον απέκτησε σαν ελεύθερο πραγματοποιώντας 21 παιχνίδια.

Ακολούθησε η μετακίνηση του στη Ρακόφ εκεί όπου δεν παρέμεινε πολύ, περνώντας το δεύτερο εξάμηνο του δανεισμού του στην Βάρτα Πόζναν. Μάλιστα τον διατήρησε στο ρόστερ μετά τον δανεισμό του, και μετά τα δυόμιση χρόνια που παρέμεινε στην ομάδα της Πόζναν πραγματοποίησε 80 συμμετοχές με 9 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Πορτογάλος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται στο “10”, στο “8” και στο “6”. Έχει άλλωστε μοιρασμένες συμμετοχές στην καριέρα του σε αυτές τις θέσεις.

Ο Λουίς έχει και αρκετές συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας από την Κ15, φτάνοντας μέχρι και την Κ21 με 6 συμμετοχές. Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στα 450χιλ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here