Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε εξαιρετικά σοβαρός στο μεγαλύτερο κομμάτι και των δύο αγώνων με την Μπότεφ Πλόβντιβ και μάλιστα είχε μια εξαιρετικά εύκολη ρεβάνς την οποία… καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Λόγω του τραυματισμού του Φώτη Ιωαννίδη, ο αντικαταστάτης που προτιμάται από τον Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ και όχι ο Αντράζ Σπόραρ.

Ο Σουηδός επιθετικός αν κάτι έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα που αγωνίζεται, όταν αυτό συμβαίνει, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας είναι ότι πρόκειται για παίκτη που «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα με μεγάλη συχνότητα. Το απέδειξε και κόντρα στους Βούλγαρους, δις στη ρεβάνς σκοράροντας το 1ο και το 4ο γκολ.

Συνολικά ο 30χρονος φορ από την περσινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει με τα 3 τέρματα φέτος 11 γκολ. Απίθανη συχνότητα και ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως στα περισσότερα από τα δεκαεννιά παιχνίδια ο Σουηδός έχει ξεκινήσει από τον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή. Πιο συγκεκριμένα μόλις στα έξι από αυτά ξεκίνησε ως η πρώτη επιλογή του εκάστοτε προπονητή.

Ενώ το σύνολο του αγωνιστικού χρόνου που έχει παίξει είναι μόλις 646 λεπτά. Αν γίνουν οι απαραίτητες διαιρέσεις λοιπόν για να βγει το στατιστικό του πόσο συχνά σκοράρει ο Σουηδός στράικερ το αποτέλεσμα θα είναι 58.7 λεπτά, δηλαδή σχεδόν ανά 59 λεπτά ο φορ του Παναθηναϊκού βρίσκει δίχτυα.

Μάλιστα με τον Ντιέγκο Αλόνσο φαίνεται να έχει βρει και ρόλο στην ομάδα, αφού αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του μέχρι να επιστρέψει ο Φώτης Ιωαννίδης σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να μπορεί να αγωνιστεί. Αλλά και τότε είναι πολύ πιθανό να έχει το προβάδισμα έναντι του Σπόραρ αν ο τελευταίος παραμείνει στο ρόστερ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here