Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» αποκτώντας τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ από τη Γαλατάσαραι σε μια κίνηση που συνολικά του κόστισε λίγο πάνω από 7εκ. ευρώ. Και αυτό γιατί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των πρωταθλητών Τουρκίας μπορεί να έδωσε απευθείας στην ομάδα περίπου 4.7 εκ. ευρώ, ωστόσο και τα υπόλοιπα 2.4 αφορούσαν την αποπληρωμή χρέους που είχε επιδικάσει η FIFA στη Σαχτάρ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δίστασε να βγάλει ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία της ΠΑΕ για να τον αποκτήσει. Ενώ πρόκειται για την τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στη σύγχρονη ιστορία των Κυπελλούχων Ελλάδας. Πρώτη που δεν μπαίνει στη μέτρηση είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου με 2 δισ. δραχμές και μένει εκτός της λίστας. Ενώ στα 8εκ. ευρώ βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ που είχε αποκτηθεί από τη Μαρσέιγ έναντι 8εκ. ευρώ.

Στην τέταρτη θέση, είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Το ίδιο καλοκαίρι, το «τριφύλλι» είχε πληρώσει 4 εκατομμύρια στην Λίβερπουλ για να τον κάνει δικό του, ενώ πίσω από τον Αργεντίνο είναι με 3,8 εκατομμύρια ο Μαρσέλο Μάτος και με 3,5 ο Κώστας Κατσουράνης.

  1. Τζιμπρίλ Σισέ (Μαρσέιγ): 8.000.000
  2. Τετέ (Γαλατασαράι): 7.000.000
  3. Σεμπάστιαν Λέτο (Λίβερπουλ): 4.000.000
  4. Μαρσέλο Μάτος (Κορίνθιανς): 3.800.000
  5. Κώστας Κατσουράνης (Μπενφίκα): 3.500.000

Previous articleΠανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση Καραμανώλη!
Next article«H Τζένοα απέρριψε πρόταση 4 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για τον Ααρόν Μαρτίν» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here