Ο Παναθηναϊκός εδώ και δύο μέρες, έχει εντάξει στο ρόστερ του τον διεθνή Μαροκινό μέσο Αζεντίν Ουναΐ. Ο 24χρονος ήρθε ως δανεικός από την Μαρσέιγ ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι από τους Μασσαλούς.

Ο Αφρικανός τα τελευταία χρόνια έχει σταθερή παρουσία στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου και ερχόμενος στην Ελλάδα θα συναντήσει δύο ποδοσφαιριστές που έχουν κοινή πορεία με τους Βορειοαφρικανούς, σε επίπεδο αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ένας είναι ο Ταρίκ Τισουντάλι που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και με τον οποίο έχουν συνυπάρξει μόλις πέντε φορές και 173 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο έχουν προλάβει να δημιουργήσουν ένα γκολ, με αντίπαλο το Κονγκό με τον εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδας να πασάρει και τον Ουναΐ να ολοκληρώνει με γκολ.

Ο δεύτερος που θα βρει ωστόσο, είναι… «αιώνιος» αντίπαλος και έχουν μεγαλύτερο κοινό παρελθόν στο Μαρόκο. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού με τον οποίο ο 24χρονος μέσος έχει παίξει μαζί σε 15 αναμετρήσεις, έχοντας πάνω από 600 κοινά αγωνιστικά λεπτά.

Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκαν μαζί για 61 λεπτά στη νίκη του Μαρόκου επί του Κονγκό με 6-0, στις 11 Ιουνίου του 2024, ο Ουναΐ έφτιαξε το 0-4 και το 0-5 για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον φορ των Πειραιωτών να κάνει χατ τρικ και τον μέσο του Παναθηναϊκού να έχει σκοράρει κιόλας νωρίτερα.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here