Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ για να πλαισιώσει τον Χουάνκαρ υπό μια βασική προϋπόθεση.

Οι άνθρωποι των «πρασίνων» κοιτούν ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και μια από τις θέσεις που απασχολούν είναι και αυτή του αριστερού μπακ.

Ο Κρίστιαν Γκάνεα, αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να πλαισιώσει τον Χουάνκαρ με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πως έχει χτίσει ένα πολύ καλό δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Παρόλα αυτά, οι επιπλοκές που αντιμετώπισε ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μετά τον κορωνοϊό τον έχουν αφήσει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, χάνοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο Γκάνεα θα υποβληθεί σε νέες εξονυχιστικές εξετάσεις, οι οποίες αν δώσουν το «οκ» θα του επιτρέψουν να συμμετέχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού και έτσι οι «πράσινοι» δε θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση, μιας και ο Τιμότεους Πούχατς θα επιστρέψει στη Γερμανία μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Σε περίπτωση που ο Γκάνεα δεν καταφέρει να βρεθεί στην προετοιμασία του «Τριφυλλιού» οι άνθρωποι της ομάδας θα προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας με το όνομα του Μλαντένοβιτς να είναι το κορυφαίο στη λίστα.

loading...

Previous articleΑυτοί είναι οι 2 που θέλει να ανανεώσει ο Παλικούτσα
Next articleΑΕΚ: Τα δεδομένα για τις αποχωρήσεις και οι περιπτώσεις Φαν Βέερτ και Τζαβέλλα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here