Ο Παναθηναϊκός αν και φαινόταν πως μετά το… ναυάγιο με Γιαννούλη θα αποκτούσε τον Πέδρο Ρεμπότσο, αυτό δεν συνέβη και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας στράφηκαν γρήγορα σε άλλες λύσεις. Μια από αυτές είναι και η περίπτωση του Λούκας Ολάσα όπως όλα δείχνουν. Ο Ουρουγουανός ανήκει στη ρωσική Κράσνονταρ και δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με πληροφορίες απ’ τη Ρωσία, ο 29χρονος μπακ, έχει προταθεί εδώ και λίγο καιρό στους “πράσινους” και η περίπτωση του βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Τα δεδομένα δεν είναι ακριβώς ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για διεθνή που βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Κόπα Αμέρικα, κάτι που σημαίνει ότι μοιάζει δύσκολο να αποκτηθεί αν αποφασιστεί, πριν τις 20 Ιουλίου.

Και το χρονικό όριο είναι αρκετά σημαντικό σε μια θέση που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας… καίγονται, αφού ακολουθούν ευρωπαϊκά παιχνίδια και τη δεδομένη στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος στη θέση είναι ο Μλαντένοβιτς. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πολύ ενεργό και με γεμάτο βιογραφικό ωστόσο είναι προς το παρόν άγνωστες οι διαθέσεις του Παναθηναϊκού προς τον παίκτη.

loading...

Previous articleΑΕΚ: Το παλεύει για Κοϊτά – Οι απαιτήσεις της Σεντ Τρούιντεν και οι επόμενες κινήσεις
Next article«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Κοϊντρεντί»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here