Αν ένας παίκτης αποτελεί σημείο αναφοράς τον τελευταίο χρόνο στον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση και τη συνεισφορά του στο παιχνίδι των Κυπελλούχων Ελλάδας ακόμα και αν δεν σκοράρει και αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις μετρήσεις.

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός την περασμένη σεζόν σκόραρε 23 φορές, μοιράζοντας και 9 ασίστ σε 44 παιχνίδια, με συνολικά πάνω από 3 χιλιάδες αγωνιστικά λεπτά. Φέτος ο Ιωαννίδης δεν είναι τόσο παραγωγικός, ωστόσο παραμένει πάντα βασικός, Μετράει 10 παιχνίδια, με 1 γκολ στην Ευρώπη κόντρα στη Λανς στα προκριματικά του Conference League.

Συνολικά αυτά τα 54 παιχνίδια μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος έχουν δώσει τεράστια αύξηση στην αξία του στο transfermarkt. Πιο συγκεκριμένα ο φορ του Παναθηναϊκού τον Σεπτέμβριο του 2023 κόστιζε 3.5εκατ. ευρώ, και πλέον με την τελευταία μέτρηση της χρηματιστηριακής αξίας έχει φτάσει τα 18εκατ. ευρώ, όντας ο πιο ακριβός παίκτης όχι μόνο της ομάδας του, αλλά ολόκληρης της Super League.

Συνολικά αυτή η άνοδος αποτιμάται σε ένα τεράστιο ποσοστό, φτάνοντας το 414% σε ποσοστιαία αύξηση.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here