Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί βασικό στόχο της Μπολόνια για την κορυφή της επίθεσης και όπως μεταδίδουν και τα Ιταλικά ΜΜΕ, ο Έλληνας επιθετικός φαίνεται να «ψήνεται» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μάλιστα τα τελευταία ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το βράδυ της Πέμπτης (18/7) κατέφθασε πρόταση ύψους 26εκ. ευρώ για τον Ιωαννίδη, την οποία οι Κυπελλούχοι Ελλάδας απέρριψαν.

Πιο συγκεκριμένα η πρόταση με τα φιξ χρήματα ήταν ύψους 23εκ. ευρώ και εμπεριείχε και ένα εξαιρετικά ισχυρό μπόνους ύψους 3εκ. ευρώ. Έτσι ο Παναθηναϊκός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ότι τουλάχιστον στα χρήματα που δίνονται, δεν πρόκειται να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μένει να φανεί τι θα συμβεί στη συνέχεια του καλοκαιριού και προς τον Αύγουστο, εκεί που οι ενδιαφερόμενοι… μνηστήρες για τον Ιωαννίδη θα δώσουν τα πάντα για να τον κάνουν δικό τους. Να υπενθυμίσουμε ότι από χθες (18/7) ο Παναθηναϊκός αγόρασε το ποσοστό μεταπώλησης που κατείχε ο Λεβαδειακός και πλέον σε οποιαδήποτε πιθανή πώληση οι «πράσινοι» θα εισπράξουν το 100% του ποσού.


Previous articleΟλυμπιακός: Προχωράει στη μεταγραφή του Πιρόλα – Σήμερα (19/7) η άφιξη του στην Ελλάδα (pic)
Next articleΑυτός είναι ο Λορέντσο Πιρόλα που αποκτά ο Ολυμπιακός (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here