Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Ρώσου φορ, Φεντόρ Τσάλοφ. Ο 26χρονος έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται μετά από επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη να έρθει τα επόμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη για να ανακοινωθεί.

Ο Ρώσος σέντερ φορ έχει ως ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του την εκτελεστική δεινότητα. Το έχει αποδείξει αρκετές φορές στην Τσσκα Μόσχας στην οκταετή παρουσία του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Με την ομάδα της Μόσχας συνολικά μέχρι σήμερα, έχει 89 γκολ και 44 ασίστ σε 262 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν γίνει η σχετική διαίρεση σε αυτά τα γκολ φτάνει στο 1 γκολ ανά 2.94 παιχνίδια. Αν μη τι άλλο ένα εντυπωσιακό ποσοστό, για ένα παίκτη που βρίσκει δίχτυα μια φορά σε λιγότερα από 270 αγωνιστικά λεπτά. Χαρακτηριστικές οι δύο χρονιές του, με το 2018/19 με 15 γκολ σε 30 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το 22/23 με 19 γκολ σε 30 αγώνες πρωταθλήματος.

Επομένως, τα μέχρι τώρα στοιχεία του δείχνουν ότι θα έρθει να προσθέσει στον ΠΑΟΚ το χαρακτηριστικό που έψαχνε και του λείπει, το γκολ από τους σέντερ φορ του.


Previous articleΓλύτωσε τη… γκέλα στο 86′ ο Άγιαξ που πήρε προβάδισμα για Παναθηναϊκό (vid)
Next articleΗ Νόα διέλυσε την Σλιέμα με επτάρα και περιμένει την ΑΕΚ (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here